Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΧΑΝΙΑ
Καθηγητές σε ρόλο μάνατζερ εταιρειών

Το ρόλο του «μάνατζερ» ιδιωτικών εταιρειών φαίνεται να έχουν αναλάβει καθηγητές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, οι οποίοι συνεργαζόμενοι με τις εταιρείες αυτές βραβεύουν και αξιολογούν εργασίες φοιτητών, παίζοντας ακόμα και το ρόλο του αφισοκολλητή.

Αυτό αποδεικνύει η περιφορά συγκεκριμένων καθηγητών στα κτίρια του Πολυτεχνείου και η τοιχοκόλληση αφίσας της εταιρείας «Ericsson Hellas SA», με την οποία ενημερώνει τους φοιτητές ότι σε συνεργασία με τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που διαθέτουν Τμήματα Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας Δικτύων διοργανώνει ετήσιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό, τον «Ericsson Awards of excellence in Telecommynications», όπως τον ονομάζουν. Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν τον διαγωνισμό θα βραβευτούν οι καλύτερες - πάντα με τα κριτήρια της εταιρείας - διπλωματικές εργασίες με θέματα σχετικά με την Τεχνολογία των Τηλεπικοινωνιών και των Δικτύων.

Η επιλογή μάλιστα των εργασιών θα γίνεται από την εταιρεία ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής η εταιρεία παραπέμπει τους φοιτητές στους καθηγητές τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ