Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις για την Παιδεία

-- H ΚΟΒ Θησείου του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη σήμερα Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της Οργάνωσης (Φυλλίδος 2 και Δημοφώντος).

-- Η Κομματική Οργάνωση Περάματος του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Περάματος (3ος όροφος).

-- Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει στη Μύρινα εκδήλωση για τις θέσεις του Κόμματος για την Παιδεία, το Σάββατο 3 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Κυδάδειο Κτίριο. Θα μιλήσει ο Κ. Μαδυτινός, εκπαιδευτικός και μέλος της ΑΕ Λήμνου του ΚΚΕ.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στη Χαλκίδα για τα νέα σχολικά βιβλία τη Δευτέρα 5 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Θα μιλήσουν οι εκπαιδευτικοί: Μάνος Δούκας, μαθηματικός, Κυριακή Καμαρινού, διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης, Θωμάς Κασελούρης, διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Μαργαρίτα Κουσαθανά, διδάκτωρ Διδακτικής Φυσικών Επιστημών.

-- Εκδήλωση για τις εξελίξεις στην Παιδεία διοργανώνουν στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου τη Δευτέρα 5 Μάρτη και ώρα 7 μ.μ. το Εργατικό Κέντρο, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και το Σωματείο Οικοδόμων. Θα μιλήσει ο Νίκος Ασπράγγαθος, καθηγητής Πανεπιστημίου Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ