Κυριακή 4 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ντέρμπι «αιωνίων»

Ο αγώνας Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού ξεχωρίζει σήμερα από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ντέρμπι τον ΠΑΟ, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κέρκυρα

Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ντέρμπι τον ΠΑΟ, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κέρκυρα
Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό... κλέβει την παράσταση, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής, στο Πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Οι «αιώνιοι» θα κοντραριστούν στο στάδιο «Καραϊσκάκη» (19.00, ΝΕΤ), με τους γηπεδούχους να έχουν «αέρα» 11 πόντων από τους αντιπάλους τους. Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων», Τάκης Λεμονής, επισήμανε: «Είναι ένα κλασικό ντέρμπι και ασφαλώς αναμένεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Με τη βοήθεια του κόσμου σίγουρα έχουμε το προβάδισμα για τη νίκη. Αλλωστε έχουμε πει ότι μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος θέλουμε μόνο επιτυχίες»...

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του «τριφυλλιού», Βίκτορ Μουνιόθ, τονίζει: «Πρέπει να κρατήσουμε τη διαφορά μας από την ΑΕΚ. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω ότι μπορούμε να φύγουμε ακόμη και με το "τρίποντο" από τον Πειραιά».

Ομως και σ' άλλα ματς της σημερινής αγωνιστικής οι αντίπαλοι δίνουν κρίσιμούς αγώνες, όσον αφορά την παραμονή αλλά και την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Στις 15.00 το Αιγάλεω θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο. Και οι δυο τεχνικοί κ.κ. Πούλος και Λίνεν υποστηρίζουν ότι θα γίνει ένα ανοιχτό ματς, αφού και οι δυο μονομάχοι θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια ώρα αγωνίζεται στο «Παγκρήτιο» ο Εργοτέλης με τον Ατρόμητο. Ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε: «Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Η νίκη είναι μονόδρομος». Ο κόουτς των Περιστεριωτών, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, τόνισε: «Είμαστε σε τροχιά ΟΥΕΦΑ και πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη».

Μονόδρομος είναι και η κατάκτηση των τριών βαθμών για τον Ηρακλή που θα φιλοξενήσει την Καλαμαριά (15.00). Οι δυο αντίπαλοι «καίγονται» για τους πόντους, αφού είναι σε δεινή θέση. Στην Κέρκυρα (16.45) η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και η αναμέτρηση στο «Αλκαζάρ» μεταξύ της Λάρισας και του ΟΦΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ