Τετάρτη 4 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΡΕΝΤΗ
Το χάρισαν στους ιδιώτες

Πιστός στην πολιτική του ξεπουλήματος όλων των ελεύθερων χώρων που ακολουθεί εδώ και ο χρόνια ο δήμαρχος Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γ. Ιωακειμίδης (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ), κατά την προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχοντας και τη στήριξη της παράταξης της ΝΔ, παρέδωσε σε ιδιώτη και τον σημαντικότερο πνεύμονα πρασίνου της περιοχής, το πάρκο της Αγίας Αννας.

Η έκταση αυτή ανέρχεται στα 27 στρέμματα γης που χρόνια τώρα η δημοτική αρχή, αν και έλαβε γενναία χρηματοδότηση, την άφησε να μαραζώνει και μέσα από την εικόνα εγκατάλειψης που δημιούργησε άνοιξε την είσοδο στον ιδιώτη, με το πρόσχημα πως ο επιχειρηματίας θα το συντηρήσει και έναντι του ευτελούς, για αυτό το φιλέτο γης, ποσού των 20 χιλιάδων ευρώ το χρόνο ως μίσθωμα.

Ενάντια σε αυτή την απόφαση-πρόκληση στάθηκαν από την πρώτη στιγμή οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Προοδευτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΠΑΣ) οι οποίοι κατήγγειλαν την απόφαση της δημοτικής αρχής, επισήμαναν πως χρόνια τώρα είχαν εγκαταλείψει το πάρκο ακριβώς για να μαραζώσει και τελικά να δοθεί πιο εύκολα στους ιδιώτες και την κάλεσαν να σεβαστεί την περιουσία του λαού και αντί να την ξεπουλήσει, να την αξιοποιήσει η ίδια και να την αποδώσει με ελεύθερη πρόσβαση στους κατοίκους, για αναψυχή και αθλητισμό. Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣ αποχώρησαν τελικά από τη συνεδρίαση και δεν έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ