Πέμπτη 26 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους»

«Θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους. Το Ασυλο δε θα καταργηθεί. Ανήκει σε όλο το λαό. Με αγώνες καταργούμε την πολιτική της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ. Τίποτα δεν είναι όπως πριν, τίποτα δε μας σταματά. Παλεύουμε για τις ανάγκες μας στη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή»...

Με τα παραπάνω λόγια φοιτητές από την Πανσπουδαστική ΚΣ, πραγματοποιώντας χτες παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Σύγκλητο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διατράνωσαν ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να καταργήσουν στην πράξη το νόμο - πλαίσιο. Οτι συνεχίζουν την πάλη για δημόσια και δωρεάν Παιδεία κι απαιτούν διεύρυνση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη στη Σύγκλητο είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί το θέμα του ασύλου και το πρόβλημα των εξεταστικών περιόδων. Για τις εξεταστικές περιόδους αποφασίστηκε από τη Σύγκλητο του ΑΠΘ να χρησιμοποιηθούν ο Ιούλης μήνας και η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των μαθημάτων και των εξεταστικών περιόδων. Για το άσυλο και τη διεύρυνσή του, δεν έγινε τελικά καμία συζήτηση, καθώς συνέβαλαν σ' αυτό με την αποπροσανατολιστική στάση τους οι αριστερίστικες συσπειρώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ