Τρίτη 22 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική - θέατρο στου Παπάγου

«Πέρσες» από το «Θέατρο τέχνης» (11/9)
«Πέρσες» από το «Θέατρο τέχνης» (11/9)
Με την παράσταση των «Βατράχων» του Αριστοφάνη από τον εταιρικό θίασο «Ράμπα» του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με τον Κώστα Καζάκο και τον Γιάννη Μόρτζο, ο οποίος έχει κάνει και τη σκηνοθεσία, άρχισαν, χτες, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Παπάγου, στο Κηποθέατρο του δήμου. Την Πέμπτη, 24 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί - με ελεύθερη είσοδο - μια μουσική παράσταση του Γ. Βεντούζα με «Εντεχνα, Λαϊκά Τραγούδια του '60 και Κλασικά Ρεμπέτικα».

Την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα παρουσιαστεί από το «Θέατρο του Νέου Κόσμου» το έργο του Κρίστοφερ Μάρλοου «Εδουάρδος Β`» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, μετάφραση Σεραφείμ Βελέντζα, σκηνικά Αντώνη Δαγκλίδη, κοστούμια Κλερ Μπρέιζγουέλ, μουσική Αριστείδη Μυταρά και χορογραφία Αγγελικής Στελάτου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, με συναυλία των Socrates, ενώ την Παρασκευή, 1 του Σεπτέμβρη, θα δοθεί συναυλία της Αναστασίας Μουτσάτσου και της Μαρίνας Σκιαδαρέση. Στις 4 του Σεπτέμβρη θα παρουσιαστεί ο «Ηρακλής Μαινόμενος» του Ευριπίδη από το Θέατρο «Αττις» και στις 5 του Σεπτέμβρη θα δώσει συναυλία ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη από τη «Θεατρική Διαδρομή» με τους Γ. Μιχαλακόπουλο και Μ. Παπακωνσταντίνου (6/9), με μια μελωδική βραδιά με το Melos Brass (7/9), την παράσταση «Λαμπηδόνα» (8/9), τα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από τον Ελληνικό Κινηματογράφο (9/9), τους «Πέρσες» του Αισχύλου από το Θέατρο Τέχνης - Κάρολος Κουν (11/9) και τη συναυλία της Ιωάννας - Βενετίας Κουκοπούλου στο πιάνο και της Βασιλείας Παντερή στο τραγούδι με τίτλο «Music of the night» (12/9).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ