Τρίτη 22 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το Φεστιβάλ Σύμης ταξιδεύει

Στη Χάλκη ταξιδεύει σήμερα το Φεστιβάλ Σύμης με συναυλία μουσικής δωματίου από το συγκρότημα «Laskarina Chamber Players».

Αύριο και μέχρι τις 25/8 θα βρίσκεται στην Τήλο, όπου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις: συναυλία με τους «Laskarina Chamber Players» (23/8), ρεσιτάλ κιθάρας με τον Αστέριο Γεωργίου(24/8), συναυλία του Κώστα Θωμαΐδη και του Γιάννη Φιλιπποπουλίτη(25/8).

Στην Αστυπάλαια το πρόγραμμα περιλαμβάνει: «Ρωμηοί συνθέτες της Πόλης» με τον Χρήστο Τσιαμούλη(25/8), συναυλία με το συγκρότημα «Γνωστοί Αγνωστοι »(26/8), συναυλία κλασικής και σύγχρονης μουσικής με το συγκρότημα «Ηριδανός »(27/8).

Στην ίδια τη Σύμη το Φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα με βυζαντινό μουσικόδραμα από τη Δημοτική Χορωδία Καλύμνου και ακολουθούν: «Εκάβη » του Ευριπίδη από τη Θεατρική Εταιρεία «Στοά»(23/8), μουσική βραδιά με την Μαρία Δημητριάδη και την πιανίστρια Μαρία Νεοφυτίδου (24/8), μουσική δωματίου με τους «Laskarina Chamber Players» (25/8), στα μονοπάτια του «Nuevo Tango» με την Αναστασία Γεωργάκη και το κουιντέτο «MIb» (26/8), συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (27/8).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ