Σάββατο 28 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
1η Μάη 2007 - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Εξορμήσεις και εκδηλώσεις

Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ συνεχίζει μέχρι και τη Δευτέρα τις εξορμήσεις για την Πρωτομαγιά. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Σήμερα, Σάββατο: 12 μ. ξενοδοχείο NOVOTEL, Γ. Καλύβας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ. Κυριακή, 11.00 π.μ. συγκέντρωση οδηγών ταξί, Δ. Κυπραίος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ. Δευτέρα, Τεχνική βάση αερολιμένα, αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Χρ. Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, 9.00 π.μ. Αμαξοστάσιο ΕΘΕΛ Πειραιά, Θ. Κοτρώνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, 10.00 π.μ. Κεντρικά γραφεία ΟΑΕΔ Καλαμακίου, Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, 10.00 π.μ. ξενοδοχείο HOLIDAY INN, Γ. Κομνηνός, στέλεχος του ΚΚΕ.

Παράλληλα, κορυφώνονται και οι εκδηλώσεις προς τιμήν της 1ης του Μάη από τα ταξικά συνδικάτα και άλλους φορείς του μαζικού κινήματος. Συγκεκριμένα, σήμερα:

  • Εκδήλωση με θέμα «Νέοι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ - Συζητάμε τα προβλήματά μας, οργανώνουμε τη δράση μας», διοργανώνουν οι νέοι του Αγωνιστικού Μετώπου Εργαζομένων στα ΜΜΕ, στις 6 μ.μ. (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος)
  • Συγκέντρωση διοργανώνουν στη Λούτσα (Αρτέμιδα) το Συνδικάτο Οικοδόμων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία
  • Εκδήλωση - αφιέρωμα στο εργατικό κίνημα των ΗΠΑ διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Λαυρεωτικής της ΚΝΕ στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κορωπίου
  • Στις 7 το βράδυ, οι Εργατικές και Μαθητικές ΟΒ Χαλκίδας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα», με προβολή βίντεο και συζήτηση
  • Εκδήλωση πραγματοποιεί το ΝΣ Χανίων της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στο «Ψυχαγώγειον» στο Παλιό λιμάνι (δίπλα στο «Ελα»)
  • Ολοκληρώνεται στο Αγρίνιο το διήμερο εκδηλώσεων της Επιτροπής Νέων Εργαζομένων του ΠΑΜΕ στην Πολιτιστική Λέσχη του Εργατικού Κέντρου (9 μ.μ.).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ