Μα μια Ριβιέρα, φυσικά. Θα βάλουμε στο (παγωμένο) ποτήρι δυο δάχτυλα κουαντρό, ένα δάχτυλο ρούμι, ένα δάχτυλο χυμό ανανά και έπειτα θα τα ανακατέψουμε απαλά και θα τα σερβίρουμε με έναν κύβο ανανά.
Και ένα κλασικό Ντρε Μαρτίνι. Πώς γίνεται; Πολύ εύκολα. 1 και δύο τρίτα φλιτζανιού ντρε τζιν και ένα τρίτο βερμούτ ντράι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και τα σερβίρουμε σε ένα ειδικό ποτήρι με μια φέτα από λεμόνι και δυο πράσινες ελιές.
Και τέλος, θα χαιρετίσουμε τον καυτό μήνα με ένα Κρεόλ. Ετσι κι αλλιώς έχουμε τόσο μαυρίσει που μας ταιριάζει. Λοιπόν, επί τω έργω: Για δυο άτομα, (ε, μονάχοι μας δεν πίνουμε) ένα δάχτυλο σαρτέζ κίτρινο, ένα δάχτυλο σαρτέζ πράσινο, ένα δάχτυλο μαρασκίνο, ένα δάχτυλο σιρόπι βατόμουρου και πολύ θρυμματισμένο πάγο. Τα βάζουμε στο σέικερ και τα χτυπάμε δυνατά. Σουρώνουμε τα υλικά σε δυο ποτήρια και τα σερβίρουμε.
Εις υγείαν και του χρόνου τον Αύγουστο να είμαστε πάλι μαζί.