Σάββατο 5 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Σήμερα και αύριο στο Ιλιον

Ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ, στέλνοντας μήνυμα ενίσχυσης του αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή εξάρτησης, ενάντια στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού και τη βία που αυτή παράγει. Το τουρνουά, με το οποίο ολοκληρώνονται οι πολύμορφες εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, πραγματοποιείται στο γήπεδο 5X5 του Δήμου Ιλίου (επί της οδού Λεωφόρου Χασιάς 130). Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων ξεκινάει σήμερα στις 12 το μεσημέρι και συνεχίζεται αύριο, από τις 10 το πρωί.

Οι 19 ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή είναι: Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών, τα Παραρτήματα των Οικοδόμων Παλλήνης, Μενιδίου, Ιλίου, Καλλιθέας - Πετραλώνων, Περιστερίου, Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Συνδικάτο Φαρμάκου, Επιτροπή Νέων Ενωσης Λογιστών, Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά και το αντίστοιχο της Αθήνας, Καφέ 3, Επιτροπή Νέων της Παράταξης «Συνεργασία Αλλαγής στο Ιλιον», Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Σωματείο «Κωνσταντακάτου», ΠΕΜΕΝ - «Στέφενσων», «Νόστος», Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων στα ΜΜΕ και Νέοι του ΑΜΕ στα ΜΜΕ. Στη διεξαγωγή του Τουρνουά συμβάλλει και το Σωματείο Γυμναστών - Προπονητών Αθήνας.

Ο Νίκος Μπουκουβάλας, οικοδόμος, εκ μέρους του Παραρτήματος του Ιλίου, σημειώνει για το τουρνουά: «Είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεσκάσουμε. Να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό, καθώς δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες. Παράλληλα, αναδεικνύεται η άλλη προοπτική του ερασιτεχνικού αθλητισμού, σε αντιπαράθεση με την έλλειψη χώρου για άθληση και τη βία στα γήπεδα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ