Σάββατο 12 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Συγκέντρωση με θέμα «Το φημολογούμενο λιμάνι, η ανάπτυξη της περιοχής και οι θέσεις του ΚΚΕ», πραγματοποιεί η Επιτροπή Υπαίθρου του ΚΚΕ την Κυριακή 13 Μάη, στην κεντρική πλατεία του Τυμπακίου στις 11πμ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Ξυλούρης, στέλεχος του ΚΚΕ και νομαρχιακός σύμβουλος. Η εκδήλωση αφορά την κατασκευή διεθνούς λιμανιού κλειστού τύπου, όπως είναι οι σταθμοί μεταφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων στη Νότια Κρήτη, στην περιοχή του Τυμπακίου.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ των αστικών λεωφορείων και των τρόλεϊ θα ισχύσουν αύριο από τις 7.30 π.μ. έως τη 1 μ.μ., λόγω της διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης του Γύρου της Αθήνας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλεφωνικό κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω ίντερνετ στη διεύθυνση http://www.oasa.gr.

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ: Να τους δοθούν τα αναδρομικά που επιδικάστηκαν με αποφάσεις του «Μισθοδικείου», ζήτησαν κατά τη χτεσινή συνάντηση με τους υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης Γ. Αλογοσκούφη και Α. Παπαληγούρα τα Προεδρεία των πέντε δικαστικών ενώσεων. Το συνολικό κόστος εκτιμάται ότι θα φτάσει στο 1 δισ. ευρώ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Για μια περίπου ώρα απέκλεισαν οι κάτοικοι της Καισαριανής την Εθνικής Αντιστάσεως με αίτημα να μη συνδέεται η Αττική οδός με το κέντρο της πόλης και να κατασκευαστεί υπόγειος δρόμος, από όπου θα διοχετεύονται τα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας. Η κινητοποίηση έγινε με αφορμή προχτεσινό ατύχημα που έγινε στο συγκεκριμένο δρόμο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας και ενός παιδιού. Μέχρι τώρα πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο συγκεκριμένο δρόμο.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ: Σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή, στην Μελίσσα Γυθείου. Η φωτιά, που κατέκαιγε χαμηλή βλάστηση, εκδηλώθηκε νωρίς χθες το απόγευμα από άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία και για την κατάσβεσή της επιχειρούσαν 5 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα και 23 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα 25 ατόμων και άνδρες της 1ης ΕΜΑΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ