Παρασκευή 1 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σε ιδιώτες και η γελοιογραφία...

Διαγωνισμό και έκθεση γελοιογραφίας... χωρίς τους Ελληνες γελοιογράφους, ετοιμάζει το ΥΠΠΟ, την οποία «προικοδοτεί» μάλιστα με 200.000 ευρώ, τα οποία θα «συνδιαχειριστεί» με ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο! Αποδεικνύοντας έτσι - και έμπρακτα - τι πραγματικά εννοεί ο Γ. Βουλγαράκης όταν επαναλαμβάνει το «ενδιαφέρον» του για το σύγχρονο πολιτισμό.

Σε ανακοίνωσή της η Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων διευκρινίζει ότι «δεν έχει καμία ανάμειξη στην εξαγγελία του υπουργού Πολιτισμού για τη διενέργεια διεθνούς ετήσιου διαγωνισμού και έκθεσης γελοιογραφίας, στην οποία προχώρησε μετά από συνεννόηση με ιδιωτική εταιρεία και για την οποία ανήγγειλε ότι θα διατεθεί από το υπουργείο το ποσόν των 200.000 ευρώ!».

«Η αλήθεια είναι», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ότι μόλις πληροφορηθήκαμε τις προθέσεις του υπουργείου, με επιστολή προς τον κ. Βουλγαράκη δηλώσαμε το ενδιαφέρον μας, όπως και την επιθυμία και την πρόθεσή μας να συμβάλουμε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, θεωρώντας αυτονόητο ότι αυτή αφορά κατ' εξοχήν στον πολιτιστικό χώρο που δραστηριοποιούμαστε. Ο κ. Βουλγαράκης θεώρησε σωστό να μας αγνοήσει και να προχωρήσει απερίσπαστος στην εξαγγελία του. Θα επανέλθουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ