Τρίτη 19 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Εκδήλωση - καταγγελία της αστυνομικής αυθαιρεσίας

Πρόγραμμα από το μουσικοχορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κούρδων Συρίας στην εκδήλωση που έγινε το περασμένο Σάββατο
Πρόγραμμα από το μουσικοχορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κούρδων Συρίας στην εκδήλωση που έγινε το περασμένο Σάββατο
Σε εκδήλωση καταγγελίας των βασανιστηρίων που υπέστησαν νεαροί μετανάστες στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, μετατράπηκε η συγκέντρωση που διοργάνωσε η Αχτιδική Επιτροπή 7ου Διαμερίσματος του ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στους Αμπελόκηπους, ενόψει του 7ου Τριημέρου Πολιτικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για Ελληνες και μετανάστες εργάτες που ξεκινά στις 29 Ιούνη.

«Θέλουμε να καταγγείλουμε τα ναζιστικής έμπνευσης βασανιστήρια στα οποία υπέβαλλαν, αστυνομικοί του Τμήματος Ομονοίας, νεαρούς μετανάστες που είχαν συλλάβει. Το περιστατικό αυτό, δεν είναι μεμονωμένο, αλλά έρχεται σε συνέχεια της πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που στηρίζει την εργοδοσία και την άγρια εκμετάλλευση των μεταναστών». Τα παραπάνω τόνισε ο Μανώλης Δανδουλάκης, μιλώντας στην εκδήλωση εκ μέρους της Αχτιδικής Επιτροπής 7ου Διαμερίσματος του ΚΚΕ.

«Η επίθεση του κεφαλαίου», σημείωσε ο ομιλητής, «απέναντι στους εργαζόμενους, Ελληνες και μετανάστες, είναι ενιαία και χτυπά σε όλες τις χώρες». Και πρόσθεσε: «Το ΚΚΕ, σας καλεί όλους, Ελληνες και μετανάστες να οργανωθείτε στα Συνδικάτα σας, στους Συλλόγους, για να απαντήσουμε ενιαία στην ενιαία επίθεση που δεχόμαστε από το κεφάλαιο και τα κόμματα που το στηρίζουν. Να συσπειρωθούμε στις ταξικές δυνάμεις και τα ταξικά συνδικάτα που έδωσαν και δίνουν τη μάχη μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ για τα δικαιώματα όλων των εργατών».

«Ολοι στο πάρκο του ΦΙΞ!»

Στιγμιότυπο από τη χτεσινή εξόρμηση σε βιοτεχνία ρουχισμού με εργάτες από το Μπαγκλαντές.
Στιγμιότυπο από τη χτεσινή εξόρμηση σε βιοτεχνία ρουχισμού με εργάτες από το Μπαγκλαντές.
«Να έρθετε στο πάρκο του ΦΙΞ, να συζητήσουμε, να οργανώσουμε την πάλη μας. Γνωρίζετε το ΚΚΕ. Εχουμε συναντηθεί στους αγώνες για το μεροκάματο, για δωρεάν Υγεία και Παιδεία, για τη νομιμοποίηση των μεταναστών». Σε βιοτεχνίες ρουχισμού στα Πατήσια βρέθηκε χτες η Αχτίδα 5ου - 6ου διαμερίσματος του ΚΚΕ, πραγματοποιώντας εξόρμηση για την προπαγάνδιση του τριημέρου πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για Ελληνες και μετανάστες εργάτες που διοργανώνει το ΚΚΕ στις 29 - 30 Ιούνη και 1 Ιούλη στο πάρκο ΦΙΞ (Πατησίων 307).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ