Σάββατο 26 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΥΣΤΗΡΙΟ εξακολουθεί να καλύπτει τις αιτίες συντριβής του ΑΙΡΜΠΑΣ 320. Κανένα ανησυχητικό ή ασυνήθιστο στοιχείο δε φαίνεται να υπάρχει καταχωρημένο στις μαγνητοταινίες της επικοινωνίας του κυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Μάναμα έως και λίγα λεπτά προτού αυτό συντριβεί στον Περσικό Κόλπο, συμπαρασύροντας στο θάνατο τους 143 επιβαίνοντες (σελίδα 15)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ τη δημοσίευση των ομιλιών όλων των εκπροσώπων που συμμετείχαν στη διεθνή συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, που έγινε στην Αθήνα στο Ζάππειο Μέγαρο στις 23-25 Ιούνη, όπου αναπτύχθηκε ένας πλούσιος προβληματισμός στην κατεύθυνση της κοινής δράσης και της διεθνιστικής αλληλεγγύης, ο «Ρ» δημοσιεύει σήμερα την ομιλία του Ιβαν Πρέντοβ, μέλους της ΚΕ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Βουλγάρικου Κομμουνιστικού Κόμματος «Γ. Δημητρόφ» (σελίδα 16)

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που διαμορφώνεται και φέτος στον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα αγροτικά προϊόντα, εξαιτίας της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ, αλλά και άλλων παραγόντων, όπως οι καταστροφές που προκαλεί η λειψυδρία, οδηγεί στην ανάπτυξη νέων αγώνων για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Ηδη, μάλιστα, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις προετοιμάζονται για για νέες κινητοποιήσεις, ενημερώνοντας καθημερινά τους αγρότες και καλώντας τους σε αγωνιστική ετοιμότητα (σελίδα 16)

ΜΕ ΚΥΡΙΟ άξονα την ανεξάρτητη κινηματογραφική παραγωγή ξεκινάει και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας ERICSSON, την 6η διοργάνωσή του, από τις 7 έως τις 14 του Σεπτέμβρη, στους κινηματογράφους ΑΤΤΙΚΟΝ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΔΑΝΑΟΣ ERICSSON 1 και 2 (σελίδα 19)

ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ συναισθήματα υποδέχτηκαν τ' αποτέλεσμα της κλήρωσης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ οι δύο εκπρόσωποι της χώρας μας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την αμέριστη συμπαράσταση της τύχης στη διαδικασία που έγινε στο Μόντε Κάρλο. Αντίθετα, σκεπτικισμό και μερική απογοήτευση «σκόρπισε» στον Παναθηναϊκό η... επιλογή της τύχης, αφού το έργο του είναι σαφέστατα πιο δύσκολο (σελίδα 23)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ