Τρίτη 26 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΠΑΡΑΖ ΣΕΙΣΜΩΝ σημειώθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας. Χτες το πρωί στις 7.14 σημειώθηκε στις Σέρρες σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ. Στις 9.30 και στις 10.30 χτες το πρωί επίσης σημειώθηκαν δύο δονήσεις 4,4 και 4,6 Ρίχτερ, κοντά στη Λευκάδα. Την Κυριακή στις 11.53 το πρωί σεισμός 4,3 Ρίχτερ στη Λιχάδα Εύβοιας. Στις 9.40 το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε σεισμός 4,7 Ρίχτερ, με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο βόρεια του Ηρακλείου Κρήτης.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ κατέκαψε χτες το μεσημέρι δεκάδες στρέμματα δάσους στο Μοσχοπόδι Θήβας. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε από μετασχηματιστή της ΔΕΗ και κινδύνεψε το περιαστικό δάσος της Θήβας, έκτασης 28.000 στρεμμάτων.

ΑΛΛΗ πυρκαγιά ξέσπασε χτες το βράδυ στη δασώδη περιοχή Λέπρεο Ηλείας (κοντά στη Ζαχάρω).

ΑΠΕΡΓΙΑ πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Συνήγορο του Πολίτη ενώ στις 10 π.μ. θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από τα γραφεία της Μητρόπολης της πόλης (Υμηττού 47 - 51) πραγματοποιεί η «Ενωτική Αγωνιστική Πορεία Καισαριανής» σήμερα στις 9.30 π.μ., για να αποτραπεί η δημοπρασία του «έργου» της επέκτασης - τσιμεντοποίησης του χώρου γύρω από το μοναστήρι του Αϊ-Γιάννη του Προδρόμου σε δασική έκταση του Υμηττού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ