Τρίτη 29 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δελτίο πυρκαγιών

Στο Νομό Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή Πωγωνίου, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, η φωτιά συνεχίστηκε και χτες. Στην περιοχή επεμβαίνουν 25 οχήματα, 200 πυροσβέστες, 5 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Επίσης στο Μονοδένδρι Ιωαννίνων ξεκίνησε νέα πυρκαγιά χτες στις 12.30 μ. σε θαμνώδη έκταση. Στην περιοχή επιχειρούν 5 οχήματα, 30 πυροσβέστες και 1 ελικόπτερο. Μία ακόμη φωτιά εξελίσσεται στο χωριό Θεριάκισι, ενώ υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά στο Αργυροχώρι Κόνιτσας Ιωαννίνων, η οποία ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο από το έδαφος της Αλβανίας.

Στο Νομό Αρκαδίας στα χωριά Λυκόχια, Χρυσοβίτσι, Στεμνίτσα, η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση, ενώ υπάρχουν μικρές αναζωπυρώσεις ανάμεσα στα χωριά Χρυσοβίτσι-Μαντέικα. Στο χώρο βρίσκονται 30 οχήματα, 100 πυροσβέστες και 4 αεροσκάφη. Επίσης στην Αρκαδία συνεχίζεται η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 21 του μήνα στην ευρύτερη περιοχή του Λυκαίου Ορους. Συνεχίζει να καίει δασικές εκτάσεις. Στον τόπο της πυρκαγιάς βρίσκονται 35 οχήματα, 300 πυροσβέστες, 5 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη. Επίσης σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στον Ξηρόκαμπο Μαινάλου. Στο χώρο βρίσκονται 20 οχήματα και 200 πυροσβέστες.

Στο Νομό Θεσπρωτίας βρίσκονται σε εξέλιξη δύο πυρκαγιές, η μία στην περιοχή της Παραμυθιάς, όπου βρίσκονται 5 οχήματα και 30 πυροσβέστες, και η δεύτερη στις Φιλλιάτες στην οποία επεμβαίνουν 5 οχήματα και 30 πυροσβέστες.

Στο Νομό Σερρών συνεχίζεται η φωτιά που ξέσπασε στις 20 του μήνα στο Μανίγγειο Ορος. Στην περιοχή βρίσκονται 10 οχήματα, 30 πυροσβέστες, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Στο Δίλοφο Σπερχειάδας η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση, ενώ στο χώρο βρίσκονται 8 οχήματα, 15 πυροσβέστες, ενώ χτες στις 13.20 ξέσπασε φωτιά μικρής έκτασης στο Ανήλιο Μετσόβου, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο μετά την επέμβαση 5 πυροσβεστικών οχημάτων και 30 πυροσβεστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ