Τετάρτη 4 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
Περιοδεία στον υποσταθμό της ΔΕΗ

Κλιμάκιο της ΚΟΘ επισκέφτηκε τον υποσταθμό

Περιοδεία στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην περιοχή της Δόξας και στη συνέχεια στο Κέντρο Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε χτες το πρωί κλιμάκιο της ΚΟΘ του ΚΚΕ αποτελούμενο από τον Γραμματέα της ΚΟΘ και μέλος της ΚΕ Κώστα Αβραμόπουλο και το βουλευτή του ΚΚΕ Αγγελο Τζέκη. Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη σημειώθηκε έκρηξη σε έναν από τους 6 αυτομετασχηματιστές στο ΚΥΤ Ωραιοκάστρου με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο ένας και να προκληθεί σημαντική ζημιά σε ένα δεύτερο από τη φωτιά που εκδηλώθηκε.

Στη διάρκεια της περιοδείας συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ όπου ενημερώθηκαν για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο ΚΥΤ και συζήτησαν με τους εργαζόμενους. Τα στελέχη του ΚΚΕ διαπίστωσαν τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να δουλέψουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, αφού λόγω έλλειψης προσωπικού υπάρχει εντατικοποίηση της εργασίας, ελλιπής συντήρηση και παρακολούθηση των μηχανημάτων και αύξηση του κινδύνου ατυχημάτων.

Τα στελέχη του ΚΚΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα από την πολιτική ιδιωτικοποιήσεων που ακολουθείται στον τομέα της ενέργειας και τις επιπτώσεις που ήδη έχει επιφέρει στις εργασιακές τους σχέσεις, στο δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλιά, στην κάλυψη των λαϊκών αναγκών και στους λογαριασμούς που πληρώνει η εργατική λαϊκή οικογένεια. Τους κάλεσαν να καταδικάσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που μαζί υλοποιούν αυτή την πολιτική και να παλέψουν για ΔΕΗ ενταγμένη σε Ενιαίο Δημόσιο Φορέα Ενέργειας, που θα υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού και τις ανάγκες του τόπου και όχι την πλουτοκρατία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ