Κυριακή 15 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΑΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη

Με κεντρικό σύνθημα «Ο λύκος δεν μπορεί να φυλά τα πρόβατα. Εξω οι επιχειρήσεις από τα δάση», η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ και δεκάδες ταξικά κλαδικά συνδικάτα της πόλης, καλούν «όλους τους εργαζόμενους, το λαό του Λεκανοπεδίου που αγανακτούν με την εμπρηστική πολιτική και τους δασοκτόνους νόμους, που οργίζονται με τους καταπατητές» να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη 19 Ιούλη, στις 8 το βράδυ (θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα). Να πάρουν την υπόθεση της προστασίας των δασών που έχουν απομείνει στα χέρια τους, ενάντια στη δασοκτόνα πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και στους τραπεζίτες και τους άλλους επιχειρηματίες «που επιχειρούν να βάλουν στο χέρι τα δάση και τα βουνά όπως και τόσα άλλα φιλέτα μέχρι τώρα».

Το κάλεσμα συνυπογράφουν τα σωματεία: Αποκλειστικών Νοσοκόμων, Εμποροϋπαλλήλων, Επισιτισμού - Τουρισμού, Ηλεκτρολόγων, Ιδιωτικών Κλινικών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Καθαριστριών, Κλωστοϋφαντουργών, Λιθογράφων, Λογιστών, Μετάλλου, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Ξύλου, Οδοντοτεχνιτών, Οικοδόμων, Προπονητών και Γυμναστών, Τηλεπικοινωνιών, Τροφίμων Ποτών, Φαρμάκου και Χαρτεργατών.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, το ΠΑΜΕ διοργανώνει παράσταση μαζική διαμαρτυρίας - καταγγελίας για την εμπρηστική αντιδασική πολιτική, μεθαύριο Τρίτη 17 Ιούλη, στις 11 π.μ. στο ΥΠΕΧΩΔΕ (οδός Χαριλάου Τρικούπη 182).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ