Πέμπτη 2 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεν προβάλλεται όσο πρέπει το ΚΚΕ!

Ευθεία παραδοχή του προέδρου της ΕΡΤ, Χρ. Παναγόπουλου, χτες στη Βουλή

Στις ...αντιλήψεις των δημοσιογράφων επιχείρησε να μεταθέσει την ευθύνη για τη μειωμένη προβολή του ΚΚΕ από την ΕΡΤ χτες ο πρόεδρος του οργανισμού Χρήστος Παναγόπουλος, του οποίου η ανανέωση της θητείας εγκρίθηκε χτες από την αρμόδια Διαρκή Επιτροπή της Βουλής.

Απαντώντας σε Ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκου - ο οποίος παρατήρησε πως «αν και τα πράγματα είναι καλύτερα από άλλα κανάλια, ούτε καν το ποσοστό μας δεν υφίσταται» στα ποσοστά προβολής - ο Χ. Παναγόπουλος δήλωσε πως το ΚΚΕ «θεωρώ ότι δεν είναι αρκετά προβεβλημένο όσο έπρεπε». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι το θέμα αυτό αποτελεί «σημείο τριβής με τη Διεύθυνση Ενημέρωσης», αφού «το ΚΚΕ θα έπρεπε να συμμετέχει περισσότερο στα πάνελ». Σημείωσε, μάλιστα, ότι και στην ΕΡΤ, αλλά και συνολικότερα «υπάρχει μια πάγια αντίληψη στους δημοσιογράφους που λέει ότι το ΚΚΕ δεν πουλάει». Πάντως, συνολικά σημείωσε ότι «είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις ειδήσεις και την ενημέρωση».

Παράλληλα, χτες ο πρόεδρος της ΕΡΤ προδιέγραψε ένα ζοφερό τοπίο για τους εργαζόμενους που θα προσληφθούν στις θυγατρικές του οργανισμού για την ψηφιακή τηλεόραση. Μίλησε για εργαζόμενους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, χωρίς φυσικά να αποκλείσει τις λεγόμενες ευέλικτες εργασιακές σχέσεις. Αντίθετα, επισήμανε ότι «αυτό που αναζητούμε στην ΕΡΤ είναι η ευελιξία», προσθέτοντας ότι «το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει στην Ελλάδα, αναπτύσσονται νέες τεχνολογίες», οπότε χρειάζονται «σχέσεις και περιβάλλον πιο επιθετικό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ