Σάββατο 4 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Πέντε εργάτες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χτες λίγο μετά τις 6 το πρωί στο 55ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέου Πετριτσίου. Οι άτυχοι εργαζόμενοι από χωριά των Σερρών και του Κιλκίς κατευθύνονταν στην εργασία τους σε εργοστάσιο του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι πέντε εργάτες -εκ των οποίων τέσσερις άνδρες ηλικίας 45, 43, 55 και 24 ετών και μια 53χρονη γυναίκα - συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 38χρονος και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες. Μετά τη σφοδρή σύγκρουση στο αυτοκίνητο των εργατών εκδηλώθηκε πυρκαγιά και απανθρακώθηκαν ο οδηγός του και οι τρεις επιβαίνοντες, ενώ ο πέμπτος εκτινάχτηκε από το ΙΧ και βρέθηκε σε παρακείμενο τάφρο, σε απόσταση 20 μέτρων.

Ο οδηγός του δεύτερου ΙΧ νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κιλκίς. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι κι ένα ανδρόγυνο. Επίσης, δυο νεκροί, ένας βαριά κι ένας ελαφρά τραυματισμένος είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο 100ό χλμ. της Εθνικής Οδού Καβάλας - Θεσσαλονίκης, λίγο πριν από τη γέφυρα του ποταμού Στρυμόνα.

Το δυστύχημα συνέβη, όταν ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού, στην προσπάθειά του να προσπεράσει διερχόμενη νταλίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ, ενώ την ίδια ώρα ένα τρίτο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τα δύο προηγούμενα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ