Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνελήφθη σπείρα διακίνησης κοκαΐνης

Δύο Αλβανοί κι ένας Ελληνας, που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην Αθήνα, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης από άνδρες της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Πρόκειται για τους Αλβανούς Ιμπραήμ Αλγκιόνι και Αθηνά Γιγαντέ και τον Ελληνα Ν. Λεβέντη, 33, 27 και 58 χρόνων αντίστοιχα, οι οποίοι διακινούσαν κοκαΐνη με τη «συνδρομή» και άλλων Ελλήνων.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 900 γραμμάρια κοκαΐνης, περίπου 2,5 εκατομμύρια δραχμές και 400 αμερικανικά δολάρια, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούσε ο Ι. Αλγκίνι για τις μετακινήσεις του. Ο ίδιος όταν συνελήφθη μετέφερε δύο δέματα με 170 γραμμάρια κοκαΐνης - η υπόλοιπη ποσότητα βρέθηκε στο σπίτι του, στην οδό Λαμπελέτ 15-17, στον Κολωνό.

Ζευγάρι Αλβανών που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στις περιοχές Παγκρατίου και Βύρωνα συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης. Πρόκειται για τους Ντρομπόνικου Τίμι και Κατερίνα, 33 και 29 χρόνων αντίστοιχα, στο διαμέρισμα των οποίων, στην οδό Αρήτης 42 στο Βύρωνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 1.500 γραμμάρια ηρωίνης, δύο κινητά τηλέφωνα, 1.250.000 δραχμές, 50 αμερικανικά δολάρια και 200 γαλλικά φράγκα.

Το ζευγάρι συνελήφθη ύστερα από σχετική πληροφορία και παρακολούθηση του συζύγου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ