Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Η ΠΕΣΑΘΕΑ καλεί τα μέλη της να πάρουν μέρος στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 13-9-00 στη νέα διεύθυνση της αίθουσας της ΠΕΑΕΑ, στην οδό Πειραιώς 6, 4ος όροφος, Ομόνοια.

- Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί οριστικά στις 20-9-00 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Η δήλωση υποψηφιότητας λήγει σήμερα στις 12 το μεσημέρι και γίνεται με σχετική αίτηση προς το ΔΣ της ΠΕΣΑΘΕΑ, στα γραφεία της. Τηλέφωνο: 3249.037.

  • Η Πανελλήνια Ενωση Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής «Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ» οργανώνει εκδήλωση σήμερα στις 6 μ.μ., στο ανάχωμα της Αγίας Παρασκευής της Καρδίτσας, στη μνήμη των 5 πατριωτών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς στις 4-4-1944, εκ των οποίων οι 3 είναι αδέλφια του προέδρου και ιδρυτή του «Φοίνικα» Θεμιστοκλή Ζαφειρόπουλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του μνημείου των πεσόντων.
  • Η Νομαρχιακή ΕπιτροπήΝομού Πέλλας της ΠΕΑΕΑ, αύριο Κυριακή 3-9-00 στις 11 π.μ., στα Στενά του Μουχαρέμ Χάνι Εδεσσας, διοργανώνει παλλαϊκή εκδήλωση προς τιμήν των νικηφόρων μαχών του ΕΛΑΣ εναντίον των φασιστικών δυνάμεων κατοχής. Καλούνται να παραβρεθούν οι επιζώντες μαχητές, οι συγγενείς των πεσόντων και όλοι οι αντιστασιακοί και οι φίλοι της Αντίστασης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ