Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
«Σας έχουν εξαπατήσει. Τιμωρήστε τους!»

Στις εγκαταστάσεις του Πρακτορείου Εφημερίδων «Αργος» στο Κορωπί, βρέθηκε χτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας

Το Πρακτορείο Διακίνησης Εφημερίδων «Αργος» στο Κορωπί, επισκέφθηκε χτες ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος του Κόμματος στη Β' Αθηνών. Μιλώντας σε συγκέντρωση των εργαζομένων, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σας έχουν εξαπατήσει πολλές φορές. Τώρα έχετε την ευκαιρία να τους τιμωρήσετε και να τους κάνετε να αισθανθούν αυτήν την τιμωρία. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ψήφο στο ΚΚΕ, γιατί μονάχα το Κομμουνιστικό Κόμμα βρίσκεται σε ρήξη με το δικομματισμό σταθερά και αδιαπραγμάτευτα. Γιατί μονάχα το ΚΚΕ με τις έμπειρες και μαχητικές του δυνάμεις σε όλα τα κινήματα μπορεί να οργανώσει γενικευμένη σύγκρουση με την πολιτική του κεφαλαίου και τις επιδιώξεις του ΣΕΒ. Μια σύγκρουση που ταυτόχρονα θα συγκεντρώνει δυνάμεις για βαθύτερες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές».

Συνεχίζοντας, χαρακτήρισε «ασπιρίνες» τις προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ για τους πυροπαθείς και ενημέρωσε για τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις του ΚΚΕ. Εκανε εκτενή αναφορά στους κινδύνους που περικλείει η γενικόλογη προσέγγιση, που προτείνουν ορισμένοι λέγοντας «ψηφίστε μικρά κόμματα» και άσκησε κριτική στον ΣΥΝ, στον ΛΑ.Ο.Σ. και το κόμμα του Σ. Παπαθεμελή, σημειώνοντας ότι «στον ένα ή στον άλλο βαθμό, με επιμέρους αποχρώσεις, πρόκειται για δορυφόρους του δικομματισμού που επιχειρούν να επιβιώσουν είτε να εξασφαλίσουν μερίδιο από τη νομή της κυβερνητικής εξουσίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ