Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
«Μόνη μας ελπίδα το ΚΚΕ»

Στο κατάστημα «ΦΑΚΤΟΡΙ» περιόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Α' Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη, Γρηγόρης Μοφόρης και Αλεξάνδρα Τζέρμπου

«Ο,τι ψηφίσαμε μέχρι σήμερα μας απογοήτευσε. Δεν έχουμε κι άλλη επιλογή από σας». Με αυτά τα λόγια μια πωλήτρια χτες στο κατάστημα «ΦΑΚΤΟΡΙ» υποδέχτηκε τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στην Α' Περιφέρεια Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη, Γρηγόρη Μόφορη και Αλεξάνδρα Τζέρμπου, που περιόδευσαν στο κατάστημα. Εξέφρασε έτσι τη μόνη ελπίδα που αποτελεί πλέον για τους εργαζόμενους το ΚΚΕ. «Μόνο χειρότερα έρχονται για μας» είπε μια άλλη νεαρή εργαζόμενη στη διάρκεια της περιοδείας, ενώ μια συνάδελφός της τόνισε πως «κι εμείς έχουμε ευθύνες που δεν αντιδρούμε» και πρόσθεσε: «Αφού δεν αλλάζουν αυτοί πρέπει να αλλάξουμε εμείς».

Μέσα σε αυτό το κλίμα η Ελπίδα Παντελάκη και οι άλλοι δύο υποψήφιοι βουλευτές συζήτησαν με κάθε εργαζόμενο αλλά και πελάτη του καταστήματος χωριστά και ξεκαθάρισε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ «δεν είναι απλά μία ψήφος διαμαρτυρίας απέναντι στο δικομματισμό και την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Είναι μια ψήφος προοπτικής για θετικές εξελίξεις». Το ΚΚΕ, τόνισε, έχει αποδείξει ότι είναι η δύναμη που μπορεί να αντισταθεί, να μπει μπροστά στους αγώνες, να διεκδικήσει αξιοπρεπή μεροκάματα, να ανοίξει το δρόμο για να ζουν όλοι σε καλύτερες συνθήκες μια πολύ καλύτερη ζωή όπως αξίζει σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε άνθρωπο. Από την ψήφο όμως των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων θα κριθεί αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τα αναχώματά τους βγουν ενισχυμένοι από τις εκλογές. Αν ναι, θα έρθουν ακόμα χειρότερες μέρες. Αν όχι, δε θα μπορούν να εφαρμόσουν τα χειρότερα που ετοιμάζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ