Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Καμία ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης

Καμία ανοχή δεν πρέπει να δείξουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα στη «νέα» κυβέρνηση της ΝΔ, καμία πίστωση χρόνου, μπροστά στη συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Λάρισας με αφορμή τις αλλεπάλληλες ανατιμήσεις με χαρακτηριστικότερη αυτή του ψωμιού, που έχει αυξηθεί μέχρι 30%.

«Είναι μια σταθερή κατάσταση τα τελευταία χρόνια οι τιμές των προϊόντων να αυξάνονται, το κόστος ζωής να μεγαλώνει και οι μισθοί, τα εισοδήματα να μένουν καθηλωμένα και στην ουσία η πραγματική αγοραστική δύναμη να μειώνεται». Βασική αιτία όλων αυτών των αυξήσεων στις τιμές, καταγγέλλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Λάρισας, δεν είναι το κόστος των υλικών που μεγαλώνει αλλά η ακόρεστη δίψα του κεφαλαίου για παραπέρα κέρδη» και καλεί τους εργαζόμενους να μη δείξουν καμία ανοχή στην πολιτική της κυβέρνησης.

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας μαζί με το ΠΑΜΕ θα πάρουν αγωνιστικές πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα και καλεί τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα να δώσουν δυναμικό παρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ