Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Το λόγο... ο υπαρχηγός

Με απόντα τον προπονητή της ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και τον Οντέτ Κάτας, αναχώρησε χτες ο Παναθηναϊκός μέσω Ζυρίχης για τη Ρόγκλα της Σλοβενίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι υποχρεώσεις του Σέρβου προπονητή με την Εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ τον αναγκάζουν να βρίσκεται πολύ μακριά από εκεί που είναι η ομάδα του. Παρ' όλα αυτά, ο εκτελών χρέη προπονητή βοηθός του, Δημήτρης Ιτούδης, αν και τόνισε ότι δουλεύει χωρίς... σκονάκι, έχει πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνει.

«Δε... δουλεύουμε με σκονάκι. Εχουμε συζητήσει με τον Ζέλικο για τη δουλιά και τα πλάνα που χρειάζονται και ξέρω τι πρέπει να κάνω. Δεν είναι δα και τόσο αρνητικό που είναι απών ο προπονητής και 2 παίκτες, αφού βρίσκονται μαζί, ενώ με τον Ρότζερς είμαστε σε επικοινωνία. Θα δουλέψουμε σε συγκεκριμένα πράγματα σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς και ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε» επισήμανε ο Ελληνας τεχνικός. Τέλος, ο Οντεν Κάτας αναμενόταν να συναντήσει την αποστολή στη Ζυρίχη, αφού είχε μεταβεί στο Τελ Αβίβ εκμεταλλευόμενος το ρεπό που του είχε δώσει ο Δημήτρης Ιτούδης.

  • «Χάπι έντ» είχε τελικά το φλερτ του Αρη με τον Μίλαν Γκούροβιτς, αφού από χτες ο παίκτης θα πρέπει να θεωρείται... κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα δυο επόμενα χρόνια. «Θέλαμε έναν ηγέτη στην ομάδα. Και τον φέραμε. Για τα δύο επόμενα χρόνια ο Μίλαν Γκούροβιτς θα είναι παίκτης του Αρη» ήταν τα λόγια του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Καρακίτσου όταν ανακοίνωσε την απόκτηση του ομογενή φόργουορντ της Μπαρτσελόνα. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να εκπληρωθούν οι όροι που αναγράφονται στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, ώστε αυτή να τον αφήσει ελεύθερο. Θέμα τυπικό, όπως διαβεβαιώνουν και από την Ισπανία. Από το ταμείο των «κιτρίνων» θα βγουν 800 εκατομμύρια δραχμές για τον «ωραίο Μίλαν» (μαζί με τα πριμ και την Εφορία).
  • Με όνειρα, ελπίδες, αλλά και χαμηλούς τόνους, αναχώρησε η αποστολή του Ηρακλή για το Μπόρμιο της Ιταλίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Μάκης Δενδρινός τόνισε ότι βασικός σκοπός είναι το δέσιμο της ομάδας και να διαπιστωθεί ο βαθμός ομοιογένειας. Κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών των Καράσεβ, Σαντάντζελο και Καμαριώτη ξεπεράστηκαν και έχουν τεθεί στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ