Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
«Περίπατος» ΑΕΚ

Κάθε άλλο εκτός από πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Βάσας για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ μπορεί να χαρακτηριστεί ο χτεσινός... περίπατος της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι γηπεδούχοι συνέτριψαν τους Βολιώτες με 9-1 σε ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας, όπου... μόνο ο «πορτιέρο» της «Ενωσης» δε σκόραρε.

Απέναντι στους αδύνατους ν' αντιδράσουν Βολιώτες, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν χωρίς άγχος σε μια μεγάλη νίκη, που θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν ήταν και πιο εύστοχοι. Τα γκολ για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Λάκης (36', 52', 73' ), Κωνσταντινίδης (47', 57'), Τσάρτας (41', 80') και Μαλαδένης (5', 38'), ενώ το γκολ της... τιμής για τους «ερυθρόλευκους» πέτυχε ο Μάντα στο 74'.

Από την 7η αγωνιστική δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις. Η Παναχαϊκή ηττήθηκε στην Πάτρα από τον Ατρόμητο με 2 - 1, ενώ ο Πανηλειακός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στη Λαμία. Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στις Σέρρες και ο Αρης μετά το 0 - 0 με την τοπική ομάδα. Σ' άλλα παιχνίδια ΟΦΗ - Νάουσα 1-0, ΠΑΣ Γιάννενα - Προοδευτική 1-1, Τρίκαλα - Εθνικός Αστέρας 2-1, Καλαμάτα - Λεωνίδιο 4-1 και Ιάλυσος - Πανιώνιος 0-1 (εξ αναβολής).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ