Τρίτη 23 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ
Την 1η Νοέμβρη στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης

Θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Γιάννης Πρωτούλης

Με το εισιτήριο στο χέρι και τις προκηρύξεις της Οργάνωσης, οι νέοι κομμουνιστές έρχονται σε επαφή με εκατοντάδες μαθητές, εργαζόμενους, φοιτητές, σπουδαστές, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει η ΚΝΕ σε όλους αυτούς τους χώρους, προπαγανδίζοντας τη μεγάλη γιορτή της νεολαίας, το 33ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «ΟΔΗΓΗΤΗ» που θα γίνει την 1η Νοέμβρη στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης.

Επιδίωξη είναι το Παλαί ντε Σπορ να κατακλυστεί ασφυκτικά από τη νέα γενιά για να συζητήσει με την ΚΝΕ τους προβληματισμούς της και να ακούσει την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και της νεολαίας του.

Στο Φεστιβάλ θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Γ. Πρωτούλης.

Θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι της Νεολαίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας και της Κομμουνιστικής Νεολαίας Γιουγκοσλαβίας.

Το 33ο Φεστιβάλ πλαισιώνουν οι καλλιτέχνες Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Βασίλης Λέκκας, Σωτήρης Μπαλλάς, Ανθή Τατσιούλη και το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Η αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους μαθητές της Πελοποννήσου και το ανυπότακτο αντιιμπεριλιαστικό μήνυμα κόντρα στα σχέδια των ιμπεριαλιστών στα Βαλκάνια κι όλον τον κόσμο, είναι το διπλό μήνυμα που εκπέμπουν στο φετινό Φεστιβάλ οι Οργανώσεις Πόλης και Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Θα έχει έντονο αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα και θα προβληθεί η συνεισφορά της Κομματικής Οργάνωσης της Θεσσαλονίκης στους αγώνες του λαού και της νεολαίας κατά του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, συνολικά ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

Το φετινό Φεστιβάλ θα αποτελέσει την κορύφωση μιας ολόκληρης διαδικασίας που ξεκίνησε από την άνοιξη με προφεστιβαλικές εκδηλώσεις έξω από εργασιακούς χώρους σε κάθε μικρό ή μεγάλο χωριό του νομού, σε όλους τους μεγάλους δήμους της Θεσσαλονίκης. Ολη αυτήν την περίοδο, η ανταπόκριση της νεολαίας, τα μηνύματά της ήταν πολύ θετικά κι αυτό εκφράστηκε και στις εκλογές. Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις χαρακτηρίστηκαν από τη ζωντάνια, τη μαζικότητα, τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Εθεσαν στο επίκεντρο τα πραγματικά προβλήματα των νέων είτε αυτοί είναι εργαζόμενοι, είτε μαθητές, είτε φοιτητές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ