Τρίτη 23 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
Εν αναμονή της επιστροφής του στην Ελλάδα

Σύντομα αναμένεται να επιστρέψει από το Μαϊάμι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος αφού η θεραπεία που θα ακολουθήσει μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα. Οι ογκολόγοι γιατροί έχουν αποφανθεί για την ενδεδειγμένη θεραπεία που είναι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ήπιας μορφής είτε φαρμακευτική αγωγή είτε χημειοβολισμοί, είτε και τα δύο μαζί.

Πάντως, χρειάζεται ακόμα, σύμφωνα με τους γιατρούς να δυναμώσει ο οργανισμός του ασθενή μετά την επέμβαση. Μέχρι στιγμής, ο Αρχιεπίσκοπος έχει ενημερωθεί από το γιατρό του κατά ένα μέρος, για τις θεραπευτικές επιλογές, που μπορεί να ακολουθήσει και αφού ολοκληρωθεί η ενημέρωση, θα αποφασίσει ο ίδιος. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ούτε για την ημερομηνία επιστροφής του προκαθήμενου της Εκκλησίας στην Ελλάδα, αλλά ούτε και επίσημες ανακοινώσεις από τον γιατρό του Α.Τζάκη.

Τέλος, την Κυριακή, την ημέρα της γιορτής του, ο αρχιεπίσκοπος επανέλαβε, από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Μαϊάμι, μιλώντας στους ομογενείς, τη νοσταλγία του για την Ελλάδα, «επιστρέφω στην πατρίδα, είπε, η νοσταλγία με κατατρώει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ