Τρίτη 23 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Καθημερινή δουλιά σε εργοστάσια και γειτονιές

Από την περιοδεία στη «ΣΕΛΤΕΡ»
Από την περιοδεία στη «ΣΕΛΤΕΡ»
«Τούτη την ώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, προβάλλει επιτακτική η ανάγκη μαζικών και δυναμικών ταξικών αγώνων, που θ' ακυρώσουν, στην πράξη, τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης». Μ' αυτά τα λόγια, ο Τ. Τσιόγκας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, κάλεσε τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΣΕΛΤΕΡ», τους οποίους επισκέφτηκαν μαζί με την Γεωργία Καντέλια, μέλος του ΔΣ του ΕΚΛ, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, στις 7 Νοέμβρη, που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Το ίδιο αγωνιστικό κάλεσμα ακούγεται καθημερινά στις περιοδείες που πραγματοποιούν τα στελέχη των ταξικών δυνάμεων σε δεκάδες εργοστάσια, στα γιαπιά και στους άλλους εργασιακούς χώρους της Λάρισας. Η ανάγκη, το συλλαλητήριο της 7ης Νοέμβρη, να είναι σταθμός και, ταυτόχρονα, αφετηρία νέων εργατικών αγώνων, συζητιέται στις πάμπολλες συσκέψεις και ενημερωτικές συγκεντρώσεις που διοργανώνονται σε σπίτια, καφενεία κι άλλα στέκια εργαζομένων στις συνοικίες της πόλης και των επαρχιών, καθώς και στα χωριά του νομού.

Μαζί με τους εργαζόμενους, καλούνται σε αγωνιστική δράση, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι επαγγελματοβιοτέχνες και οι μικρέμποροι, η σπουδάζουσα νεολαία, όλα τα λαϊκά στρώματα που βρίσκονται στο κοινό στόχαστρο της αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής, που εφαρμόζεται απ' τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ