Σάββατο 17 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για τα 90χρονα της Οχτωβριανής Επανάστασης και του ΚΚΕ

Αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., στον Περισσό

Μ' ένα πλατύ πολιτικό άνοιγμα στο λαό, που πλαισιώνεται από ένα πλήθος πολιτικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, το ΚΚΕ τιμά και γιορτάζει τα 90 χρόνια από τη Μεγάλη Σοσιαλιστική Οχτωβριανή Επανάσταση, αλλά και τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του, τα οποία συμπληρώνονται του χρόνου το Νοέμβρη, οπότε και θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις.

Οι κομμουνιστές όλο αυτό το διάστημα θα επιδιώξουν να μοιραστούν με τους ανθρώπους του μόχθου τα μηνύματα που εκπέμπουν αυτές οι πολύ σημαντικές επέτειοι, τα οποία και περιλαμβάνονται στις δύο διακηρύξεις που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, οι οποίες αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια τους για συζήτηση με το λαό.

Στο πλαίσιο του γιορτασμού εντάσσεται και η εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ για τα 90χρονα της Οχτωβριανής Επανάστασης και του Κόμματος. Η εκδήλωση αυτή είναι αφιερωμένη στη νεολαία και θα γίνει αύριο Κυριακή 18 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδρίων στον Περισσό. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ακόμα προβολή βίντεο που επιμελήθηκε η Ιδεολογική Επιτροπή της ΚΕ για τα 90 χρόνια της Οχτωβριανής Επανάστασης, έκθεση φωτογραφίας, καθώς και μουσικό αφιέρωμα.


Η αφίσα της εκδήλωσης
Η αφίσα της εκδήλωσης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ