Σάββατο 24 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Μαζικά στους δρόμους όλης της χώρας

Νέες πανσυνταξιουχικές συγκεντρώσεις την ερχόμενη Τετάρτη

Από παλιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων
Από παλιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων
Με αιτήματα 1.120 κατώτερη σύνταξη, επίδομα θέρμανσης, αύξηση του αφορολόγητου κ.ά., οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες των Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΤΕΒΕ, ΝΑΤ, ΤΣΑ, ΤΑΕ και ΟΤΑ διοργανώνουν νέες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα η συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 10 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στη Θεσσαλονίκη, με κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, οι συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Επίσης, την ίδια μέρα:

Στην Καβάλα, οι συνταξιούχοι της Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο. Στη Λάρισα, οι συνταξιούχοι της Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση την ίδια ώρα στο Εργατικό Κέντρο. Στην Αρτα, οι συνταξιούχοι της Ηπείρου την ίδια ώρα στο Εργατικό Κέντρο.

Στη Πελοπόννησο η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη, 5/12 στην Πάτρα. Στη Κρήτη θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις (λόγω αποστάσεων) η μία στις 28/11 στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή και των συνταξιούχων του Λασιθίου και η άλλη θα γίνει στις 29/11 στα Χανιά με τη συμμετοχή και των συνταξιούχων του Ρεθύμνου.

Γενικές Συνελεύσεις

Την ετήσια Γενική του Συνέλευση διοργανώνει αύριο Κυριακή 25 Νοέμβρη το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας, στις 10.30 π.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος). Να πάρουν μαζικά μέρος στο αγωνιστικό ραντεβού των συνταξιουχικών ομοσπονδιών την Τετάρτη 28 Νοέμβρη στην πλατεία Κλαυθμώνος καλεί τα μέλη του ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθηνών. Παράλληλα ο Σύνδεσμος τους καλεί να συμμετάσχουν στην ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που γίνεται μεθαύριο Δευτέρα 26 Νοέμβρη για την ανάδειξη νέας διοίκησης, στις 9 π.μ., στην οδό Θεμιστοκλέους 5, στον 7ο όροφο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ