Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Μουσική
Ερμηνεύουν και αφιερώνουν

Στο Βεάκειο του Πειραιά δίνει αύριο (9 μ.μ.) την τελευταία του παράσταση το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, με το έργο «Μίκης Θεοδωράκης - μια μουσική παράσταση». Η επιλογή των κειμένων είναι της Κάκιας Ιγερινού, η σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη, τα κοστούμια του Κώστα Βελινόπουλου και οι χορογραφίες της Αποστολίας Παπαδαμάκη. Η ενορχήστρωση είναι του Θύμιου Παπαδόπουλου. Ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Γιαμαλή, Γιώργος Σμπυράκης, Βιβή Καμπούρη, Ελένη Καλαρά, Νίκη Παληκαράκη, Αλέξανδρος Κούκος, Ζωή Ναλμπάντη κ.ά. Τραγουδούν η Τάνια Τσανακλίδου και ο Κώστας Μακεδόνας. Χορεύει η Κατερίνα Κερβανίδου. Συμμετέχει δεκαμελής μεικτή ορχήστρα.

  • Βραδιά Μότσαρτ η αυριανή (9 μ.μ.) στο Κηποθέατρο του Δήμου Παπάγου (Κορυτσάς), όπου η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ θα παρουσιάσει δύο συμφωνίες του ιδιοφυούς συνθέτη (25 και 40) και το κοντσέρτο για πιάνο αρ. 23. Τη συναυλία, στην οποία θα συμπράξει η πιανίστα Ελενα Χούντα, θα διευθύνει ο Ανδρέας Πυλαρινός. Είσοδος ελεύθερη.
  • Ενα αφιέρωμα στη Βιεννέζικη Οπερέτα θα πραγματοποιήσει σήμερα (9 μ.μ.) η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, στο «Αττικό Θέατρο» (Αττικό Αλσος), με μαέστρο τον Ελευθέριο Καλκάνη και σολίστ τους Τζένη Δριβάλα, Ζάχο Τερζάκη, Λυδία Αγγελοπούλου. Αύριο, στον ίδιο χώρο, η ορχήστρα θα συνοδεύσει τον Πασχάλη σε τραγούδια «Διαχρονικά και αγαπημένα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ