Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Μουσική
Εντός κι εκτός
Νίκος Παπάζογλου
Νίκος Παπάζογλου
  • Συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού θα δώσει ο Νίκος Παπάζογλου με τη «Λοξή Φάλαγγα» σήμερα (9.30 μ.μ.), παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια.
  • Η Μελίνα Τανάγρη πραγματοποιεί συναυλία σήμερα (9.30 μ.μ.), στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, με κομμάτια του τελευταίου δίσκου της «Κόντρα Καρδιάς» και παλιότερα τραγούδια, ελληνικά και ξένα.
  • Στο Χαϊδάρι (Λόφος Προφήτη Ηλία) θα δώσει συναυλία σήμερα ο Παντελής Θαλασσινός, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με έντεχνα, λαϊκά, δημοτικά, νησιώτικα τραγούδια.
  • «Ενδελέχεια» και «Μοτίβο 4», απόψε στην πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας. Στον ίδιο χώρο, την Παρασκευή, τραγουδούν οι «Οναρ» και ο ΒασίληςΚαζούλης.
  • Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι «Πριμαβέρα εν Σαλόνικο» σήμερα θα δώσουν συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης «Δήλος και Θάλασσα». Αύριο (8.30 μ.μ.) η γνωστή ερμηνεύτρια θα δώσει συναυλία στην Παραλία Αγ. Κοσμά (Ναυτικό Ομιλο Αιγυπτιωτών), στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού για το περιβάλλον και την ειρήνη.
  • «Περί έρωτος», τιτλοφορείται η μουσική παράσταση που θα δώσουν ο συνθέτης Βασίλης Δημητρίου και οι Πέμυ Ζούνη, Λευτέρης Δημόγλου και Μανώλης Χατζημανώλης, σήμερα (9 μ.μ.), στη μαγευτική Σύμη, στο πλαίσιο του καταξιωμένου φεστιβάλ.
  • Από την Κρήτη και τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μέχρι τη Μακεδονία και τη Θράκη, ταξίδεψαν το καλοκαίρι οι «IDOLS», που κλείνουν τη θερινή τους περιοδεία, με συναυλία τους σήμερα (9 μ.μ.), στο Βεάκειο του Πειραιά. «Αρωμα» της δεκαετίας του '60 από τους γνωστούς «αιώνιους έφηβους». Μαζί τους οι Λ. Τζορντανέλλι, Ρ. Ουίλιαμς και Γ. Πολυχρονιάδης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ