Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Στις συγκεντρώσεις μαζί με τους εργάτες

Πλατύ κάλεσμα από το Πανελλαδικό Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων και φοιτητικούς Συλλόγους. Δεκάδες εξορμήσεις σήμερα στα ΤΕΙ από εκπροσώπους σωματείων

Στους δρόμους βγαίνουν αύριο ξανά οι φοιτητές

Motion Team

Στους δρόμους βγαίνουν αύριο ξανά οι φοιτητές
Στους δρόμους μαζί με τους εργαζόμενους γονείς τους και τους αυριανούς συναδέλφους τους βγαίνουν αύριο μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές. «Δε σταματάμε γιατί ξέρουμε ότι ετοιμάζουν χειρότερα μέτρα. Ολοι μαζί: Με τους φοιτητές, τους γονείς μας, τους εργαζόμενους. Γιατί όλους μας χτυπάνε. Ιδιωτικοποιούν το δημόσιο πανεπιστήμιο. Χτυπάνε το δικαίωμα στην Ασφάλιση», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Πανελλαδικό Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων, καλώντας σε μαζική συμμετοχή, με μαθητικές προσυγκεντρώσεις σε κάθε πόλη. Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας πραγματοποιεί προσυγκέντρωση στην Ομόνοια, στις 10 το πρωί. Το Συντονιστικό της Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Στη Λάρισα, το Συντονιστικό της πόλης καλεί σε συγκεντρώσεις μαθητών έξω από κάθε σχολείο, που θα εξελιχθούν σε πορείες, οι οποίες θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία, όπου θα πραγματοποιηθεί η απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ.

Στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση με προσυγκέντρωση στις 10 το πρωί στα Προπύλαια συμμετέχουν οι σύλλογοι φοιτητών Γεωπονικής, Παντείου, Γεωλογικού, Φυσικού, Μαθηματικού, Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ) ΕΜΠ, ΤΕΦΑΑ και Δασκάλων και οι σύλλογοι σπουδαστών Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) και Σχολής Διοίκησης Οικονομίας (ΣΔΟ) ΤΕΙ Πειραιά και Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών (ΣΓΤΚΣ), Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) και ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Αθήνας.

Με πρωτοβουλία των σπουδαστικών συλλόγων, διοργανώνονται σήμερα σε τμήματα των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, δεκάδες περιοδείες συνδικαλιστών από σωματεία (μεταλλεργάτες, ηλεκτρονικοί, νοσηλευτές, λογιστές, λιθογράφοι) ενόψει της αυριανής απεργίας. Τέλος, με πρωτοβουλία της ΠΚΣ διοργανώνεται περιοδεία εκπροσώπων του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων στις 12 το μεσημέρι στη ΣΔΟ Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ