Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 22 ΓΕΝΑΡΗ
Στην Ομόνοια η συγκέντρωση της Αθήνας

Στο Λιμάνι (6 μ.μ.) η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Στις 23 Γενάρη το πανθεσσαλικό συλλαλητήριο

Αποφασιστική συνέχεια στους αγώνες για την Κοινωνική Ασφάλιση δίνουν οι ταξικές δυνάμεις
Αποφασιστική συνέχεια στους αγώνες για την Κοινωνική Ασφάλιση δίνουν οι ταξικές δυνάμεις
Στην πλατεία Ομόνοιας, στις 6 το απόγευμα θα γίνει το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση και τις Συλλογικές Συμβάσεις, στις 22 Γενάρη στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη, το συλλαλητήριο θα γίνει στις 6 μ.μ. στο Λιμάνι.

Η προετοιμασία για τα περιφερειακά συλλαλητήρια των ταξικών δυνάμεων σε όλη τη χώρα συνεχίζεται χωρίς ανάπαυλα, με πολύμορφες δραστηριότητες και παρεμβάσεις των σωματείων στους τόπους δουλιάς και στις συνοικίες.

Σ' αυτό το πλαίσιο το Συντονιστικό των ΟΤΑ καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, τα μέλη των ΔΣ, τις Επιτροπές Αγώνα και τους συμβασιούχους σε σύσκεψη για τον προγραμματισμό της δράσης, την Πέμπτη 17 Γενάρη στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα των Λογιστών (Κάνιγγος 27).

Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη διοργανώθηκε και στη Λάρισα, με πρωτοβουλία του ταξικού Εργατικού Κέντρου, στην οποία αποφασίστηκε η διοργάνωση πανθεσσαλικού συλλαλητηρίου την Τετάρτη 23 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στελέχη του ΠΑΜΕ - από τη Λάρισα ο Τ. Τσιόγκας, από τη Μαγνησία ο Τ. Τριανταφυλλάκος, από τα Τρίκαλα ο Δ. Αρμάγος και από την Καρδίτσα ο Β. Κρανιάς - υπογράμμισαν ότι το ταξικό εργατικό κίνημα «δε θ' αφήσει την κυβέρνηση να πάρει ανάσα», συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις κατά των νέων αντιασφαλιστικών μέτρων, για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων, για ένα σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.


Και κατηγόρησαν τις ηγεσίες της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων, που κινούνται συμβιβαστικά και διασπαστικά, επιχειρώντας να οδηγήσουν την εργατική τάξη στην «αγκαλιά» του κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ