Παρασκευή 25 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αποχαιρέτησαν την Ελένη Τουλάτου

Εγινε χτες η πολιτική κηδεία της συνδικαλίστριας και μέλους του ΚΚΕ

Δεκάδες σύντροφοι, συναγωνιστές, συγγενείς και συνάδελφοί της αποχαιρέτησαν χτες την Ελένη Τουλάτου, πρόεδρο του Σωματείου Αποκλειστικών Νοσοκόμων Ελλάδας «Η Αλληλεγγύη», που «έφυγε» ξαφνικά στα 54 χρόνια της, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. Η πολιτική κηδεία έγινε στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων. Ο χώρος κατακλύστηκε από στεφάνια που έστειλαν σωματεία των αποκλειστικών νοσοκόμων απ' όλη τη χώρα, τιμώντας τη συνδικαλίστρια, που από το 2000 ήταν και μέλος του ΚΚΕ.

Στην πολιτική κηδεία παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ, αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δεκάδες συνδικαλιστές από τις ταξικές Ομοσπονδίες και τα Συνδικάτα της Αθήνας και συνάδελφοι της Ελένης Τουλάτου. Πλάι στη σορό της, την οποία σκέπαζε η σημαία του ΚΚΕ, στάθηκε τιμητική φρουρά από συντρόφους της στην Αχτίδα Υγείας και Πρόνοιας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στην οποία ανήκε.

Εκ μέρους των Οργανώσεων Υγείας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, την Ελένη Τουλάτου αποχαιρέτησε ο Βασίλης Γκλεζάκος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην ιδιωτική Υγεία (ΟΣΝΙΕ), σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα «το χρέος όλων μας να συνεχίσουμε στο έργο που μας άφησε η Ελένη για να έρθουν καλύτερες μέρες για την εργατική τάξη». Η Γαλάτεια Χρυσοστομίδου, αντιπρόεδρος του Σωματείου των Αποκλειστικών, αναφέρθηκε στο ήθος και τη μαχητικότητα της Ελένης Τουλάτου. Η λιτή τελετή έκλεισε μ' ένα ζεστό χειροκρότημα στη μνήμη της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ