Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ξεχώρισε το Αγρίνιο

Ανοιξε το περασμένο Σαββατοκύριακο η αυλαία του πρωταθλήματος της Α` Κατηγορίας, που μέχρι πέρσι ονομαζόταν Β` Εθνική. Η νίκη του Παναιτωλικού μέσα στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα, αλλά και η νίκη των Τρικάλων στο θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της 1ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Αγρινίου, με ηγέτη τον Μαυρόπουλο, έκανε τη μεγάλη ανατροπή, κάνοντας το 0-1 που είχε πετύχει για τους γηπεδούχους - που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Εθνική Κατηγορία - ο Νόλης, 2-1 φεύγοντας από τη συμπρωτεύουσα με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στα Τρίκαλα, η ομώνυμη ομάδα πήρε τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Λάρισας, δείχνοντας από την 1η αγωνιστική ότι επιζητά τη γρήγορη επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια». Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ντέρμπι και πήραν την πολύτιμη, για τη συνέχεια, νίκη. Στη Ριζούπολη, ο Απόλλωνας, μετά τα τελευταία γεγονότα στο εσωτερικό της ομάδας, πήρε τη νίκη επί της Καλλιθέας με 2-0 και όλοι ελπίζουν ότι θα επιστρέψει η νηνεμία στο σύλλογο.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής έχουν ως εξής: Ναυπακτιακός Αστέρας - Πανσερραϊκός 3-0, Προοδευτική -Πανελευσινιακός 2-0, Καβάλα - Ακράτητος 2-0, Παναιγιάλειος -Αγιος Νικόλαος 2-1, Αιγάλεω - Ολυμπιακός Βόλου 3-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ