Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η σημερινή ελληνική συμμετοχή

Με στόχο τις καλές εμφανίσεις ρίχνονται σήμερα στη μάχη οι αθλητές και οι αθλήτριές μας στην κολύμβηση, στην άρση βαρών και στο τένις. Στην κολύμβηση, που θα ανοίξει και την αυλαία της σημερινής μέρας, ο Σ. Μπιστάκης θα προσπαθήσει να «σπάσει» τα ατομικά του ρεκόρ τόσο στα 50μ. όσο και στα 100μ. ελεύθερο. Εκτός από αυτές τις δύο κατηγορίες, ο Ελληνας αθλητής θα συμμετάσχει με τους Οικονόμου, Γιαννιώτη και Μαγγανά στα 4Χ200μ. ελεύθερο με στόχο πλέον το μικρό τελικό και το χάλκινο μετάλλιο.

Στο τένις, η Λένα Δανιηλίδου, μία από τις καλύτερες αθλήτριες της χώρας, θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο στην Ολυμπιάδα. Η 18χρονη τενίστρια πάντως ξέρει ότι το έργο της είναι δύσκολο καθώς όλη η αφρόκρεμα της αντισφαίρισης βρίσκεται στην Αυστραλία, αλλά όπως τόνισε: «Εγώ θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θα απολαύσω την Ολυμπιακή εμπειρία».

Τέλος, η Ιωάννα Χατζηιωάννου και η Μαρία Τάτση θα προσπαθήσουν να «σηκώσουν» τη χώρα μας ψηλά, σε ένα άθλημα που έχει κάνει τη χώρα μας περήφανη. Η Χατζηιωάννου θα πάρει μέρος στην κατηγορία των 63 κιλών και η 29χρονη Τάτση στα 69 κιλά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ