Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΑ: 24ωρη απεργία πραγματοποιούν αύριο οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ για το Ασφαλιστικό. Οι ταξικές δυνάμεις καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση της Συντονιστικής Επιτροπής Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Ομονοίας. Ανάλογο κάλεσμα απευθύνει και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας που οργανώνει συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο. Στις 29 Φλεβάρη θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με πρόταση για νέα 24ωρη απεργία στις 7 Μάρτη, αποχή από την εργασία 8 έως 10 Μάρτη και 48ωρη στις 11 και 12 Μάρτη.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: Την Τετάρτη, 12 Μάρτη, αρχίζουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων Αθήνας, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη, 18 Μάρτη. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, στον 3ο όροφο.

ΔΕΗ: Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από 3 έως 6 Μάρτη προχωρούν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ για το Ασφαλιστικό. Η «Αγωνιστική Συνεργασία» καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις ενάντια στην πολιτική καρατόμησης των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους και στην πολιτική ιδιωτικοποίησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ