Σάββατο 1 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ παρουσιάζει τη χοροθεατρική παράσταση «Οι γειτονιές του κόσμου», βασισμένη στο ομότιτλο έργο του Γ. Ρίτσου και στη συνέχεια συναυλία με το μελοποιημένο έργο του Γ. Ρίτσου «Οι γειτονιές του κόσμου», σήμερα Σάββατο, στις 8.30 μ.μ. στο δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην «Λουίζα»), στο Βύρωνα.

Η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ, προβάλει αύριο Κυριακή, στις 8.30 μ.μ. στην Α' Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών την ταινία «Μάθε παιδί μου γράμματα», του Θ. Μαραγκού, και οργανώνει συζήτηση με συντελεστές της. Επίσης, θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους για το σχολείο σήμερα, με επιμέλεια μελών της ΚΝΕ, που γυρίστηκε σε σχολεία της περιοχής.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Τρικάλων της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», σήμερα Σάββατο, στις 7.00 μ.μ., στο Δημαρχείο. Ομιλήτρια η Μαρία Γαβαλά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Καρδίτσας της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση για την ΕΠΟΝ, σήμερα Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της (Διάκου 12).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ