Τετάρτη 12 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ξέσπασε χτες στο γκαράζ του Δήμου Πειραιά με αποτέλεσμα την καταστροφή τριών αυτοκινήτων και την πρόκληση σοβαρών ζημιών σε άλλα 10. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά προκλήθηκε από το σπάσιμο ηλεκτρικής λάμπας και γρήγορα οι καπνοί γέμισαν τη δημοτική αγορά. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διεξάγει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με μαρτυρία περιοίκου, πριν λίγες ημέρες στον ίδιο χώρο είχε συμβεί έκρηξη σε ηλεκτρολογικό πίνακα.

Το χτεσινό ατύχημα σε δημοτικό κτίριο που στεγάζονται μάλιστα αρκετές δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα και συναλλάσσονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες, δημιουργεί ερωτηματικά για την επάρκεια των μέτρων πυρασφάλειας. Παράλληλα, επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα της πρόσφατης πρότασης των δημοτικών συμβούλων της «Πειραιάς Αναγέννηση» Ελπίδας Παντελάκη και Ηλία Λαμπρόπουλου σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για άμεσο προληπτικό έλεγχο των δημόσιων χώρων του Δήμου και τη λήψη μέτρων προστασίας σε περίπτωση σεισμού, πυρκαγιάς κ.ά.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ: Ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ το ποσό που υπεξαίρεσε υπάλληλος της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης από ασφαλιστικές εισφορές προς το ΤΥΔΚΥ. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χτες στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, από το μέχρι τώρα έλεγχο προέκυψε πως 18 αποδείξεις καταθέσεων προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, συνολικού ύψους 2 εκατ. 157 χιλιάδων ευρώ, ήταν πλαστές. Οι πλαστές αποδείξεις αφορούν εξόφληση ασφαλιστικών εισφορών για την περίοδο των ετών 2003-2007.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ