Τετάρτη 19 Μάρτη 2008 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ: Σε πρώτη δύναμη επανεκλέχτηκαν οι ταξικές δυνάμεις στο Εργατικό Κέντρο Αρτας στις εκλογές που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του 29ου Συνεδρίου. Η «Ταξική Ενότητα» σε σύνολο 117 αντιπροσώπων (από 130 στο προηγούμενο συνέδριο) έλαβε 66 ψήφους και διατηρεί τις 7 έδρες στο νέο 11μελές ΔΣ εκλέγοντας τον ένα αντιπρόσωπο στη ΓΣΕΕ. Η παράταξη της ΠΑΣΚΕ έλαβε 30 ψήφους και καταλαμβάνει 3 έδρες στη διοίκηση, ενώ έναν εκπρόσωπο διατηρεί και η «Αυτόνομη Παρέμβαση» που έλαβε 13 ψήφους. 5 ψήφους έλαβε η παράταξη της ΔΑΚΕ και 3 ο συνδυασμός που στηρίζεται από αριστεριστές.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: Παράταση για δυο μέρες πήραν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων Αθήνας. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα μπορούν να ψηφίσουν αύριο και μεθαύριο, από τις 2 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., στα γραφεία του σωματείου (Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνη, 3ος όροφος).

ΠΕΡΑΜΑ: Συγκέντρωση με θέμα «Η υπεράσπιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, ανάγκη του σήμερα, χρέος για το αύριο» διοργανώνουν αύριο Πέμπτη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα η Εστία της Γυναίκας, η Ενωση συλλόγων Γονέων, το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά και το σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Περάματος. Θα μιλήσει η Μαργαρίτα Ρεΐση, πρόεδρος του σωματείου Καθαριστριών σχολείων Πειραιά και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ