Τρίτη 25 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΚΕ
Κορυφώνεται η καμπάνια για την Πάρνηθα

Ημερίδα με θέμα: «Δάσος λαϊκή περιουσία, πόλεις με υποδομές για τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων» την Κυριακή 30 Μάρτη

Μετά από σειρά πολύμορφων δράσεων που ξεκίνησαν το Δεκέμβρη και ξετυλίχτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, περιλαμβάνοντας συγκεντρώσεις περιοδείες, συναυλίες, οδοιπορικά, αγωνιστικά κούλουμα κ.ά. προχωράει πλέον στην κορύφωσή της η καμπάνια της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής για την προστασία της Πάρνηθας και τα αντιπλημμυρικά έργα.

Τελευταίος σταθμός θα είναι η διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Δάσος λαϊκή περιουσία, πόλεις με υποδομές για τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων» την Κυριακή 30 Μάρτη στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο Μενιδίου με τη συμμετοχή επιστημόνων αλλά και φορέων της Αυτοδιοίκησης.

Ειδικότερα, το άνοιγμα των εργασιών θα γίνει από το Θάνο Τραβασάρο, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αττικής του ΚΚΕ. Η κεντρική εισήγηση με θέμα: «Περιβάλλον - ποιότητα ζωής, πολιτική πρόταση του ΚΚΕ» θα γίνει από τον Δήμο Κουμπούρη, βουλευτή του κόμματος.

Στη συνέχεια παρεμβάσεις θα γίνουν από τους:

-- Αντώνη Θεοχάρη, δασολόγο, για την πυρκαγιά της Πάρνηθας και τα μέτρα αποκατάστασης.

-- Βαγγέλη Κορρέ, τοπογράφο μηχανικό, για τα αντιπλημμυρικά έργα στους δήμους.

-- Βασίλη Τοπαλιανίδη, δημοτικό σύμβουλο Αχαρνών, για το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά την Πάρνηθα.

Τοποθετήσεις θα γίνουν ακόμα από τον Λεωνίδα Κουρή, νομάρχη Ανατολικής Αττικής και τον Παναγιώτη Φωτιάδη, δήμαρχο Μενιδίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ