Τετάρτη 9 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2008
Πρωτοβουλίες για την ειδική αγωγή

Πολύμορφη δράση για την απόσυρση του νομοσχεδίου για την ειδική αγωγή και την ανάδειξη των αιτημάτων για πραγματική αναβάθμισή της, αναπτύσσουν οι ταξικές δυνάμεις στους εκπαιδευτικούς, καθώς και φορείς των ΑμΕΑ. Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Απρίλη, στις 12.30 το μεσημέρι, πραγματοποιείται παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, ενώ κάλεσμα για συμμετοχή απευθύνει και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

Την ερχόμενη Πέμπτη 17 Απρίλη, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και η Επιτροπή Αγώνα Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ καλούν σε ανοιχτή πλατιά σύσκεψη με θέμα «Ειδική Αγωγή, ώρα: μηδέν, η αναγκαιότητα της συνολικής ταξικής αντεπίθεσης». Στη σύσκεψη καλούν τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της Ειδικής Αγωγής, το Ειδικό, Επιστημονικό και Βοηθητικό προσωπικό των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής, τους Συλλόγους του κινήματος των ΑμΕΑ, τα ΔΣ των Διδασκαλικών Συλλόγων, των ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους και Ενώσεις Γονέων. Η σύσκεψη πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου (απέναντι από τον τερματικό σταθμό του Μετρό, Αγ. Αντώνιος) στις 7 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι περιοδείες του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στα ειδικά σχολεία. Σήμερα Τετάρτη προγραμματίζεται περιοδεία στα σχολεία της Ελευσίνας, αύριο Πέμπτη στα σχολεία της Νέας Μάκρης και του Νταού Πεντέλης και την Παρασκευή στα σχολεία Μενιδίου και Ζεφυρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ