Τρίτη 15 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Χρειάζεται μαζική δράση κατά των ναρκωτικών

Ανακοίνωση με αφορμή κινητοποίηση που έγινε την περασμένη Κυριακή έξω από τον ΟΚΑΝΑ, στη Σταυρούπολη, εξέδωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Σταυρούπολης του ΚΚΕ. Η κινητοποίηση έγινε με απόφαση των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ). Η μοναδική παράταξη που καταψήφισε τη διοργάνωση αυτής της κινητοποίησης ήταν η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Σταυρούπολης».

Οι ΚΟ Σταυρούπολης με ανακοίνωσή τους καλούν την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να βάλει σε εφαρμογή μια ολοκληρωμένη πολιτική αντιμετώπισης της μάστιγας των ναρκωτικών με εφαρμογή «στεγνών προγραμμάτων».

Η παράταξη διαφώνησε με το πλαίσιο διαμαρτυρίας, που δεν έθιγε την καρδιά του προβλήματος, δηλαδή τη μη λύση του προβλήματος των ναρκωτικών με τα προγράμματα μεθαδόνης.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Σταυρούπολης του ΚΚΕ υπογραμμίζουν τις πολιτικές ευθύνες καλώντας σε αγώνα για «πρόληψη και εξάλειψη όλων των αιτιών που οδηγούν στην τοξικοεξάρτηση. Καμία νομιμοποίηση ναρκωτικών ουσιών. Αναβάθμιση της δημόσιας - δωρεάν Παιδείας για όλους. Μέτρα για την ανάπτυξη του μαζικού, λαϊκού αθλητισμού χωρίς ντόπες. Για την εξάλειψη της ανεργίας, της ανασφάλειας και του ανελέητου ανταγωνισμού για την επιβίωση. Η συλλογική δράση και ο αγώνας είναι ο μονόδρομος που οδηγεί τη νεολαία έξω από τα ναρκωτικά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ