Παρασκευή 18 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: Συνεχίζουν την κατάληψη - που ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα - του Βρεφονηπιακού Σταθμού, που ανήκει σε Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης, απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, μόνιμη και σταθερή εργασία. Στη Δημοτική Επιχείρηση απασχολούνται εδώ και χρόνια 125 εργαζόμενοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες. Οι εργαζόμενοι - παιδαγωγοί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τα τέλη Φλεβάρη, ενώ καταγγέλλουν τον εκβιασμό της δημοτικής αρχής (ΝΔ) ότι για να πληρωθούν πρέπει να γυρίσουν στη δουλειά!

ΟΤΕ: Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της και πορεία στο υπουργείο Οικονομίας πραγματοποίησε χθες η ΟΜΕ ΟΤΕ. Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον υφυπουργό Οικονομίας, Γ. Παπαθανασίου, ζητώντας να υπάρξει συγκεκριμένη ενημέρωση για το ζήτημα της συμφωνίας της κυβέρνησης με την «Ντόιτσε Τέλεκομ» σχετικά με τον ΟΤΕ. Ο υφυπουργός δήλωσε αναρμόδιος.

ΟΕΝΓΕ: Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) αποφάσισε τη σύγκληση του έκτακτου συνεδρίου, με θέμα την υπογραφή της κλαδικής σύμβασης εργασίας για τις 6 και 7 Ιούνη 2008. Επίσης αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας στα μέσα του Μάη.

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Εκδήλωση - συζήτηση για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια διοργανώνει η Επιτροπή Νέων του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, αύριο, Σάββατο, στις 7 το απόγευμα. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου (πλ. Μητροπόλεως, 10, Μοναστηράκι), ενώ θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Σε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση προχωρά μεθαύριο Κυριακή, 20 Απρίλη, στις 9.30 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος), η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Συζήτηση με θέμα «Νέοι και συνδικάτα» πραγματοποιούν τη Δευτέρα 21 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η Ενωση Λογιστών Πρωτευούσης κι η Επιτροπή Νέων του συνδικάτου. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του συνδικάτου (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

ΤΑΞΥ: Τρία νέα άτομα θα κληθούν να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου τις επόμενες μέρες για το σκάνδαλο με τα ομόλογα του Ταμείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΞΥ). Στο επίκεντρο της συγκεκριμένης εισαγγελικής έρευνας βρέθηκαν τρία δομημένα ομόλογα που κατέληξαν στο ΤΑΞΥ, από τα οποία προέκυψε ζημία πολλών εκατομμυρίων ευρώ, εξαιτίας της καταβολής υπέρογκων ποσών με τη μορφή προμήθειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ