Παρασκευή 18 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ληστεία με ένα νεκρό

Ενας νεκρός αστυνομικός ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε, ήταν και υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι - κάτι που απαγορεύεται - ήταν το αποτέλεσμα της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε νωρίς χτες το πρωί στο υποκατάστημα της «ALPHA BANK» στη Λ. Μεσογείων.

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα και αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Την ώρα της διαφυγής τους, ο φύλακας της τράπεζας προσπάθησε να τους εμποδίσει. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών, ο κόσμος προσπαθούσε να καλυφθεί. Συνολικά - και από τις δύο πλευρές - 25 σφαίρες κατέληξαν σε αυτοκίνητα και σε ένα περίπτερο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο από αυτές, βρήκαν τον αστυνομικό στην κοιλιακή χώρα ενώ, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες συνέχιζαν να τον πυροβολούν ακόμα και όταν εκείνος ήταν στο έδαφος. Ασθενοφόρο, μετέφερε τον 39χρονο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο αλλά, παρά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, υπέκυψε.

Σημειώνεται ότι συνελήφθη ο υπεύθυνος προσλήψεων της εταιρείας σεκιούριτι επειδή είχε προσληφθεί αστυνομικός ως φρουρός ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι, ενώ αναζητείται και ο νόμιμος εκπρόσωπός της για τον ίδιο λόγο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ