Τρίτη 22 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΦΕΤ
Αποσύρονται τρόφιμα με αλλεργιογόνες ουσίες

Αποσύρονται παρτίδες τροφίμων στα οποία ανιχνεύτηκε αλλεργιογόνος ουσία και συγκεκριμένα πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη), η οποία δεν αναγραφόταν στη συσκευασία.

Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:

  • Χοιρινό - Λάντσιον μητ με την εμπορική επωνυμία «Midland - χοιρινό Λάντσιον Μητ Δανίας». Διακινείται από την εταιρεία «ΕΛΓΕΚΑ ΑΕ» σε συσκευασίες των 340 γρ. με ημερομηνίες λήξης 12/10/2012.
  • Σοκολάτα τρούφα με την εμπορική επωνυμία «Α. Σαμούρη - σοκολάτα τρούφα» με αριθμό παρτίδας L0108. Παράγεται από την εταιρεία «ΑΣΤΟΡ - Ορ. Παπαδόπουλος Μονοπρ. ΕΠΕ» και διακινείται σε συσκευασίες των 90 γρ. με ημερομηνία λήξης 5/4/2009.
  • Σοκολάτα μαύρη με την εμπορική επωνυμία «"1" - Σοκολάτα μαύρη». Παράγεται από την πολωνική εταιρεία «INDA POLSKA S.P. ZOO» και διακινείται στην Ελλάδα από την «ΚΑΡΦΟΥΡ Μαρινόπουλος ΑΕ» σε συσκευασίες των 100 γρ. με ημερομηνία λήξης 19/11/2009.
  • Σοκολάτα υγείας κουβερτούρα με την εμπορική ονομασία «ΙΟΝ - Σοκολάτα υγείας - Κουβερτούρα». Παράγεται από την «ΙΟΝ ΑΕ» και διακινείται σε συσκευασίες των 100 γρ. με ημερομηνία λήξης 7/2009.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα και παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις στο γάλα να μην το καταναλώσουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ