Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δείτε στον «902 TV»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»:

  • Σήμερα Κυριακή, στις 18.30 θα μεταδοθεί η εκδήλωση τιμής στον Κώστα Λουλέ, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 26ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στη Λάρισα.
  • Στις 22.30 τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Β' Εθνικής κατηγορίας ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ.
  • Αύριο, Δευτέρα, στις 18.10 θα μεταδοθεί η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 26ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με θέμα: «Ο ρόλος της θρησκείας και η θέση του λαϊκού κινήματος». Συντονίζει η Δώρα Μόσχου, μέλος του Ιστορικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στις 22.00 «Προεκτάσεις», με θέμα: «Συμπεράσματα από τις πολυήμερες κινητοποιήσεις των ναυτεργατών». Επιμέλεια - παρουσίαση Κ. Καραχάλιος.
  • Στις 23.30 «Παρουσίες». Φιλοξενούμενος ο συνθέτης Μιχάλης Τερζής. Μιλάει για την τελευταία του δουλιά «Η ωδή των οδών» σε συνεργασία με νέους σημαντικούς ερμηνευτές, όπως ο Κ. Μάτζιος και η Λένα Αλκαίου, τα πρώτα του βήματα στο χώρο, τον πρώτο του δίσκο, τις συνεργασίες του με τους σημαντικότερους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στ. Κόκκοτας κλπ. και τέλος για την ενασχόλησή του με τα ντοκιμαντέρ και τον κινηματογράφο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ